Alte știri

VIDEO // Imagini emoționante: Sute de oameni pe zeci de mașini s-au mobilizat în căutarea micuțului Beniamin

Pinterest LinkedIn Tumblr

Sute de oameni cu zeci de mașini s-au adunat în această noapte la Hîncești pentru a-l găsi pe micuțul Beniamin. Aceștia au venit atât din localitate, cât și din alte orașe și sate.

Din imaginile publicate de la fața locului vedem că oamenii au fost divizați pe grupuri, astfel încât în fiecare dintre ele să fie măcar un localnic. Totuși, până la această oră copilașul nu a fost găsit încă.

Amintim că, pe 26 mai, la amiază, un copil de 6 anișori din Hîncești a dispărut. Acesta era îmbrăcat într-un tricou galben, pantaloni verzi și încălțat în ciupicii roz ai surorii sale. Primarul localității a promis mai întâi că va oferi 10.000 de lei recompensă pentru cei care dețin informații veridice despre locul aflării micuțului, iar apoi că se vor plăti 300.000 de lei dacă acesta va fi găsit viu și nevătămat. La fel, și Renato Usatîi a spus că este gata să achite între 10.000 și 20.000 de euro pentru informații despre locul aflării copilului.
Citește și: TERIFIANT // Un minor și-a lovit fratele mai mic cu toporul peste degede. În ce stare este copilul de doar șase ani din Glodeni

 

loading...

Comments are closed.