Alte știri

(video) „Imnul” Pieței Centrale, viral pe Facebook. Peste jumătate de milion de oameni au văzut clipul

Pinterest LinkedIn Tumblr

În atenția realizatorilor emisiunii umoristice „Made in Moldova” de la Canal 3 a ajuns și cunoscuta piață centrală din capitală. Aceștia au evidențiat, într-o parodie realizată pe medolia interpreților italieni Al Bano și Romina Power, toate neajunsurile acestui loc.

Versurile au fost pe placul internauților care nu au ezitat să distribuie și să aprecieze creația, videoul ajungând să fie vizualizat, în doar două zile de la publicarea pe Facebook, de peste o jumătate de milion de ori, scrie Zugo.

„Imnul” Pieţei Centrale a devenit viral pe Facebook. Videoclipul dedicat celui mai faimos loc din Chişinău, realizat de echipa „Made in Moldova” de la Canal 3, a fost vizualizat de peste 505.000 de internauţi. Cei mai mulţi dintre ei sunt din Republica Moldova.

Totodată Publika scrie că alţi peste 17.000 de utilizatori au distribuit filmuleţul despre Piaţa Centrală din Capitală, montat pe muzica celebrei piese Felicita, interpretată de legendarii Al Bano şi Romina Power. Versurile, însă, aparţin umoriştilor de la Canal 3.

Menționăm, în context,că potrivit recomandărilor de pe Trip Advisor, piața centrală ocupă locul 17 în topul locurilor care trebuie vizitate atunci când te afli în capitala Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.