Social

(VIDEO) Încercând să demonstreze dragostea față de concubinul său, a căzut de la etajul șase a unui bloc din sectorul Botanica al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Iubirea îi împinge pe unii la gesturi extreme, iar dacă nu reuşeşti să ţii situaţia sub control, totul s-ar putea transforma într-o tragedie. Acest lucru l-a demonstrat o femeie din Capitală.

După ce ar fi băut mai multe pahare de tărie cu iubitul său, aceasta s-a urcat pe pervazul ferestrei. Declarându-i iubire, s-a dezechilibrat şi a căzut în gol de la etajul şase al blocului de locuinţe. Incidentul s-a petrecut într-un apartament dintr-o clădire de pe strada Dacia din sectorul Botanica al Capitalei, informează Canal3.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 20:30. După ce au consumat alcool împreună, între cei doi concubini s-ar fi iscat o ceartă. La scurt timp, însă, femeia şi bărbatul s-au dus la balcon să fumeze, iar ea a urcat pe marginea geamului, spunându-i bărbatului că pentru el se aruncă. O clipă de neatenţie a fost suficientă pentru ca ea să alunece şi să cadă. Bărbatul a apucat-o de haină, în încercarea de a o ţine, însă nu i-a reuşit.

La locul incidentului s-a deplasat promt un echipaj al Batalionului de Reacţionare Operativă, dar şi ambulanţa. Medicii au constatat că femeia încă respiră, aceasta fiind transportată de urgenţă la spital cu diverse traumatisme grave.

Concubinul său a fost escortat la Inspectoratul de Poliţie Botanica pentru audieri.

Oamenii legii au deschis o anchetă şi investighează cazul în vederea stabilirii circumstanţelor exacte ale producerii incidentului.

loading...

Comments are closed.