Alte știri

VIDEO // Ion Ceban cere poliției să publice numele celor care au organizat curse de mașini în parcul Valea Trandafirilor: „Niște măgari”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe TikTok au apărut imagini cu o cursă între două automobile pe aleile parcului Valea Trandafirilor din Chişinău. Primarul capitalei a cerut poliției și preturii mai multe informații. „Trebuie să fie identificați și sa fie întocmite procese verbale, iar numele eroilor să fie făcute public”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook, transmite Telegraph.md, cu referire la Deschide.md

„În ultima periodă unele rețele noi de socializare au devenit periculoase în deosebi pentru tineri. Un tânăr recent a căzut de la etaj într-un Mall, altul a nimerit cu mașina într-un lac, iar niște „măgari” au intrat cu mașinile în parcul Valea Trandafirilor pentru a arăta cât sunt de „tari” și nesimțiți.

Am solicitat poliției și preturii toate informațiile. Trebuie să fie identificați și sa fie întocmite procese verbale, iar numele eroilor să fie făcute public. Eu am încredere în poliție și cred că vor face lumină la fel ca și în cazul celui care vandaliza expozițiile dedicate medicilor. Repet, cred că orașul are nevoie de poliție municipală!”, a scris Ion Ceban.

loading...

Comments are closed.