Externe

VIDEO // La o nuntă, în Africa de Sud, mirii și nuntașii au fost arestați pentru încălcarea restricțiilor impuse pe timp de epidemie

Pinterest LinkedIn Tumblr

Viața de cuplu a început într-un mod neașteptat pentru doi tineri din Africa de Sud atunci când poliția a apărut la nunta lor.

Ofițerii primiseră informația că o nuntă avea loc duminică, în KwaZulu-Natal, chiar dacă în toată țara s-au interzis adunările publice din cauza coronavirusului. Astfel, toți cei 40 de invitați, pastorul care a oficiat ceremonia, dar și cei doi tineri proaspăt căsătoriți au fost arestați pe loc și au fost duși la o secție de poliție din Richards Bay, relatează BBC NEWS.

Tot grupul urmează să fie pus sub acuzare de către instanță în cursul zilei de luni.

O filmare postată pe o rețea socială arată momentul în care mirele își ajută soția îmbrăcată în rochie de mireasă să urce în mașina de poliție.

Identitatea celor doi tineri nu a fost făcută publică de către poliție.

Africa de Sud, care are 1.655 de cazuri confirmate de coronavirus și 11 decese, este acum în a doua săptămână de aplicare a unor măsuri foarte stricte. În țară au fost organizate unități de testare mobilă, precum și centre de testare de tip drive-through. În curând, Africa de Sud va putea testa zilnic 30.000 de oameni.

Nu este permisă nicio deplasare în afara celor esențiale și a fost instituită interdicția de cumpărare pentru alcool și țigări.

Sursa: digi24.ro

Citește și: VIDEO // Ce măsuri a luat primarul unui oraș din Spania, localitate fără niciun caz de coronavirus

loading...

Comments are closed.