Alte știri

(video) La summitul G20, Donald Trump i-a transmis lui Putin să nu se mai bage în alegerile din SUA

Pinterest LinkedIn Tumblr

În orașul japonez Osaka, în timpul summitului G20, a avut loc o întâlnire între Donald Trump și Vladimir Putin. Aceasta a dura ceva mai mult de o oră jumătate. Cei doi președinți au declarat că ambele părți, dar și întregul glob este interesat în colaborarea lor.

Pe lângă acestea, Putin și Trump s-au înțeles să continue dialogul ce ține de modelul înarmării contemporane. Din partea delegației rusești, a fost prezent Serghei Lavrov, secretarul de presă Dmitri Pescov, asistentul lui Putin, Serghei Ușacov și ministerul finanțelor, Anton Siluanov, transmite RIA.ru

Trump a fost asistat de secretarul de stat Mike Pompeo, asistentul pentru securitate națională, John Bolton, consilierul Fiona Hill, ministrul finanțelor Steve Mnuchin și secretarul de presă a Casei Albe, Stephany Grisham. La întâlnire a asistat și fiica lui Trump, Ivanka.

În cadrul discuțiilor, Donald Trump a fost întrebat de jurnaliști, dacă i-a spus lui Putin să nu se mai implice în alegerile din SUA, președintele american imediat s-a uitat la omologul său rus, spunându-i „Nu vă mai băgați în alegerile noastre”, ambii au luat asta ca pe o glumă.

loading...

Comments are closed.