Alte știri

VIDEO // Lider PSRM: ”Militarii, care un sfert de veac au slujit Patriei, trebuie să aibă dreptul la privatizarea locuinței”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Militarii, care un sfert de veac au slujit Patriei, trebuie să aibă dreptul la privatizarea locuinței. Despre aceasta liderul PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul emisiunii live, informează Primul.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Totodată, Dodon a amintit că anul trecut Guvernul a elaborat proiectul Prima Casă 6, potrivit căruia angajații structurilor de forță își vor putea procura locuințe prin contractarea de credite garantate 100% de stat.

“Prima casă pentru militari, care l-am propus anul trecut, trebuie să fie implementat. Din bugetul de stat se acoperă banii necesari pentru ca militarii să procure locuința. Mai mult ca atât, eu consider că trebuie de revenit la vechea facilitate, când după 25 de ani dacă slujesc patriei, militarii trebuie să obțină dreptul să privatizeze locuințele”, a declarat Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon susține scrisoarea deschisă a liderului PCRM, Vladimir Voronin, către ambasadorul SUA la Chișinău: ”Noi suntem un stat bananier pentru voi?”

loading...

Comments are closed.