Alte știri

VIDEO // Lider socialist: ”Mai bine să găsim bani pentru susținerea agricultorilor, decât iar pentru alegeri

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon militează pentru susținerea agricultorilor ce au avut de suferit din cauza cataclismelor naturale, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Declarația a fost făcută în contextul în care mai mulți politicieni ar vrea să cheltuie resursele din Fondul de Rezervă pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021.

”Am văzut că sunt foarte multe discuții acum între politicieni că trebuie urgent de găsit bani, de completat Fondul de Rezervă, pentru a da pentru alegeri parlamentare, să deschidem mai multe secții de votare, dar am văzut că în mai multe raioane ale Republicii Moldova a bătut grindina și a distrus sute de hectare de culturi agricole și am văzut că Ministerul Agriculturii a ieșit cu solicitarea pentru ca să fie alocate din Fondul de Rezervă peste 40 de milioane de lei suport pentru agricultorii care au fost loviți de natură în ultimele luni.

Eu consider că mai bine să găsim bani pentru susținerea agricultorilor decât să căutăm iară bani pentru alegeri. Am dat 70 de milioane de lei la alegeri – e suficient, dar acum banii și așa sunt puțini – hai să susținem oameni aceștia”, a declarat Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon spune că pentru o bunăstare economică, trebuie să renunțăm la mesajele geopolitice

loading...

Comments are closed.