(video) Lorena Bogza către Maia Sandu și Năstase: “Ați semnat un angajament că nu colaborați cu PSRM și l-ați încălcat!”

Andrei Năstase, Maia Sandu, blocul ACUM, Maia Sandu si-a incalcat promisiunea, PSRM, Zinaida Greceanii, angajamentul lui Nastase, ACUM PSRM

Maia Sandu și Andrei Năstase au fost prinși cu minciuna în direct la Pro TV. În timp ce lidera PAS spunea despre politicieni că trebuie să aibă obrazul foarte gros încât să-și încalce propriul angajament semnat în fața cetățenilor, moderatoarea emisiunii “ÎnPROFUNZIME”, Lorena Bogza, imediat i-a amintit Maiei Sandu că și dânsa a semnat un astfel de angajament și l-a încălcat.

“Dacă cineva are obrazul atât de gros încât să-și încalce angajamentul semnat în fața întregii țări, atunci asta e, nu avem ce să facem.”, a declarat Maia Sandu.

Lorena Bogza a intervenit și i-a spus liderei PAS că în politică apar tot felul de situații și că motive pot fi găsite.

“De exemplu și dumneavoastră (n.r. Blocul ACUM) ați avut un angajament pe care nu l-ați respectat.” a punctat Lorena Bogza.

Șeful PPDA, Andrei Năstase a reacționat foarte bolnăvicios la ceea ce a spus jurnalista de la ProTV, atacând-o verbal cu reproșuri precum că ar face afirmații gratuite. Și asta în timp ce Năstase, precum Maia Sandu, a semnat un angajament prin care au promis că își vor depune mandatul de deputat dacă vor face o alianță formală sau informală cu reprezentanții mai multor partide, inclusiv PSRM.

Amintim că după ce PAS a decis unilateral să susțină candidatura Zinaidei Greceanîi la funcția de Speaker al Parlamentului și Platforma DA a luat o decizie similară, dar a înaintat Partidului Socialiștilor mai multe condiții, încălcând astfel angajamentul semnat înaintea alegerilor parlamentare din 24 februarie 2019 că nu vor colabora cu PSRM.

 

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share