Alte știri

VIDEO // Maia Sandu blochează legile sociale din cauză că nu poate face PR din ele

Pinterest LinkedIn Tumblr

Liderul PSRM, Igor Dodon afirmă că președintele Maia Sandu are un comportament cinic față de cetățeni, blocând legile sociale, doar din cauza că șeful statului nu-și poate face PR din asta, transmite Telegraph.md

Dodon menționează printre astfel de legi blocate, adică care au fost votate de Parlament, dar nu sunt semnate de către președinte, legea care permite ca peste 50 de milioane de dolari să vină în Moldova pentru aprovizionarea cu apă în Cahul, Râșcani și stația de epurare de la Soroca și legea privind grantul oferit de Japonia pentru Ministerul Afacerilor Interne din țara noastră.

“Doamna președinte declară că noi trebuie să ajutăm oamenii, dar chiar în aceste clipe, la dumneaei pe masă stă legea votată de Parlament, care doar trebuie să o semneze, care permite ca peste 50 de milioane de dolari să vină în Moldova pentru aprovizionarea cu apă în Cahul, Rîșcani, stația de epurare de la Soroca. Apă și canalizare la Comrat. Vreo 100 de școli și 25 de spitale am putea să aprovizionăm cu apă. Iar Maia Sandu această lege nu o semnează. Care este explicația? Pierdem aceste surse. Ieri a fost ultima zi. Cinic!”, a declarat Dodon.

Dar cu MAI. Încă eu am dus negocierile cu Japonia să ne ofere 18-20 milioane de dolari grant, cadou, pentru procurarea mașinilor la pompieri. Stă documentul la președinte pe masă și nu îl semnează. Japonezii spun că nu înțeleg ce se întâmplă. E grav! Dacă nu poate face PR personal din asta, mai bine să blocheze”, a spus Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon: „Deciziile importante pentru moldoveni nu mai sunt luate la noi acasă”

loading...

Comments are closed.