Video: Maia Sandu laudă acțiunile extremiste ale recidivistului Grigorciuc, care i-a provocat lui Sîrbu o comoție cerebrală

Maia Sandu, PAS, Partidul Actiune si Solidaritate, Grigore Petrenco, ANTIFA, grup extremist ANTIFA, extremisti Moldova, Pavel Grigorciuc, Petrenco la PAS, provocatori, provocatori la miting, provocatori in PMAN, provocatori la proteste, PAS cu DA, presa independenta, alegeri parlamentare, alegeri 2019, alegeri 24 februarie 2019, 24 februarie 2019, alegeri Moldova, mass media independenta, presa libera chisinau, presa din Moldova, presa de la Chisinau, Maia Sandu parteneri externi, Maia in UE, Maia Sandu la Bruxelles, Petrenco azil politic, Petrenco Ursachi, PAS si ANTIFA, Maia Sandu la emisiune

Astăzi, eroul de la TV8 și activistul grupării ANTIFA, Pavel Grigorciuc i-a provocat deputalului PDM, Sergiu Sîrbu, o comoție cerebrală. Grigorciuc l-a lovit în cap pe Sârbu, într-o cafenea din centrul orașului, fără nici un motiv.

Ulterior deputatul a fost internat în spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Contactată de presă, soția sa a confirmat incidentul. Iar agresorul și-a recunoscut “fapta eroică” în scurt timp printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook.

Cu doar jumate de an în urmă, lidera PAS Maia Sandu lăuda acțiunile violente pe care le înfăptuiesc membrii Antifa, Pavel Grigorciuc fiind unul din fruntașii acestei mișcări extremiste (fondată de fostul deputat Grigore Peterenco) – în video de mai jos vedeți aceste declarații.

Amintim că nu este prima data când Pavel Grigorciuc încalcă legea. Acesta a fost condamnat zilele trecute la 4 ani de închisoare cu suspendare pentru comportament violent la protestele din toamna lui 2015, în fața Procuraturii Generale. La moment nu se cunoaște ce pedeapsă riscă pentru agresiunea aplicată împotriva lui Sergiu Sârbu.

Update:

sergiu sirbu batut de pavel grigorciuc, antifa pdm, partidul democrat parlament moldova

Total
0
Shares
Total
0
Share