Social

VIDEO // Mențiuni și distincții pentru angajații IGSU. Ministrul Voicu le-a mulțumit pompierilor și salvatorilor pentru curaj și devotament

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ieri, 9 septembrie, mai mulți  angajații  ai Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au primit distincții și mențiuni pentru rezultate obținute în  activitate, profesionalism, responsabilitate și atitudine conștiincioasă  față de atribuțiile funcționale.

Distincțiile au fost înmânate de ministrul Afacerilor Interne, Pavel Voicu și conducerea IGSU reprezentată de general – maior Mihail Harabagiu, într-o ceremonie oficială organizată la sediul Inspectoratului.

Ministrul Afacerilor Interne  le-a mulțumit salvatorilor și pompierilor pentru curaj și devotament, dar și pentru rezistență în lichidarea  celor mai dificile situații de risc. Șeful IGSU a menționat  că efectivul de salvatori și pompieri sunt o echipă imposibil de învins, o echipă destoinică de aprecierea societății.

În cadrul evenimentului  conducerea MAI a depus flori la  bustul  Domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt. Ulterior mai mulți salvatori și pompieri au primit diplome de onoare prezidențiale, parlementare, guvernamentale, distincții de stat, dar și grade speciale.

Evenimentul a avut loc în contextual aniversării a 29 – a de la proclamarea Independenței  Republicii Moldova.

loading...

Comments are closed.