Politic

(video) Mocanu: Cu tot sprijinul pe care i l-ar acorda Maia Sandu, „prostul satului” ar lua un procent infim de mic la alegeri!

Pinterest LinkedIn Tumblr

În emisunea „În direct cu Sergiu Mocanu” din 21 februarie 2018, liderul Mișcării Antimafie a abordat tema alegerilor locale anticipate pentru funcția de Primar al Capitalei. Partidul Platforma Demnitate și Adevăr (PPDA) și Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) au anunțat deja că vor participa cu un candidat comun la aceste alegeri, la fel cum au procedat la prezidențiale în 2016. Însă nu se știe cine va fi candidatul PAS-DA.

Sergiu Mocanu este de părere că acum Maia Sandu ar trebui să se îndepărteze de Andrei Năstase, și să se apropie de Traian Băsescu! Această mișcare strategică ar permite celor de la PAS să câștige Primăria Chișinău, cu sprijnul PUN și al Mișcării Antimafie. În caz contrar, dacă Maia Sandu i-ar întoarce „datoria” liderului Platformei DA, iar Năstase va fi desemnat candidatul comun, atunci el nu va avea nici o șansă să câștige.

„Dacă eu aș fi ipocrit și meschin, aș îndruma așa să se întâmple! Pentru că, cu tot sprijinul pe care i l-ar acorda Maia Sandu, prostul satului ar lua un procent infim de mic la alegeri!”, spune Segiu Mocanu.

Telegraph.md amintește că săptămâna trecută Dorin Chirtoacă și-a anunțat demisia din funcția de Primar General, în semn de protest pentru că este judecat într-un dosar de corupție. Astfel, partidele politice din Republica Moldova au pornit să-și indentifice candidații cu care să participe la alegerile anticipate, care ar urma să aibă loc în luna mai 2018.

loading...

Comments are closed.