Alte știri

VIDEO // Moldovenii spun că trăiesc mai rău ca anul trecut. Care este motivul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Igor Dodon spune că moldovenii de prin localitățile țării noastre sunt frământați de faptul că trăiesc mai rău ca anul trecut, transmite Telegraph.md

Urmăriți-ne și pe Telegram!

În cadrul emisiunii sale săptămânale, liderul socialist a transmis mesajul oamenilor din țară și anume că ei sunt preocupați de lucruri importante, precum ar fi majorarea galopantă a prețurilor și înrăutățirea nivelului de trai din cauza aceasta. Moldovenii sunt îngrijorați de viitor, interesându-i dacă se va păstra vârsta de pensionare care a fost micșorată la inițiativa lui Igor Dodon sau va fi majorată de Maia Sandu. Și nu în ultimul rând, cetățenii sunt interesați de elementarele ajutoare bănești inițiate de PSRM – vor mai fi acestea sau nu?

”Toți spun că noi trăim mai rău ca anul trecut, pentru că au crescut prețurile și se întreabă, dar cu ce se ocupă conducerea țării, pentru că anul trecut nu creșteau prețurile, când Dodon era președinte. Toți întreabă ce va fi cu vârsta de pensionare după alegerile parlamentare, pentru că știu că eu am micșorat vârsta de pensionare la 57 de ani pentru femei și 62 de ani pentru bărbați, dar ei știu că cei din dreapta, PAS, vor să majoreze vârsta de pensionare și aceasta întreabă absolut toți. Toți întreabă care va fi pensia mai departe și dacă va continua inițiativa lui Dodon că pe două ori pe an se da acel ajutor bănesc”, a declarat liderul socialist, în cadrul emisiunii ”Igor Dodon răspunde”.

Spre final, Dodon a îndemnat oponenții politici să nu piardă contactul cu realitatea și să meargă în teritoriu liberi, fără a se înconjura de pază.

”Eu vă îndemn pe toți oponenții politici să mergeți în sate, nu în săli pregătite cu bodyguarzi în jur” a spus Igor Dodon.

Citește și: VIDEO // Igor Dodon: ”Trebuie să asigurăm dreptul la vot egal, celor din Occident, Rusia sau Transnistria”

loading...

Comments are closed.