Lifestyle

VIDEO // Momentul când Will Smith pălmuiește prezentatorul, în timpul galei premiilor Oscar: Și-a cerut apoi scuze

Pinterest LinkedIn Tumblr

Actorul în vârstă de 53 de ani a urcat pe scenă și l-a pocnit pe Chris Rock, după ce acesta a glumit pe seama soției sale, în timp ce prezenta Oscarul pentru „cel mai bun documentar”. Will Smith și-a cerut scuze ulterior, pe scenă, după ce a câștigat premiul pentru „cel mai bun actor”, informează Libertatea.ro

„Jada, te iubesc. Abia aştept să văd G.I. Jane II”. Aceasta este gluma pe care a făcut-o Chris Rock la adresa soției lui Will Smith.

Prezentatorul s-a referit la tunsoarea ”zero” a Jadei Pinkett-Smith, care a fost una provocată de o boală.

Inițial, Will Smith a râs, în timp ce Jada Pinkett-Smith a fost vizibil deranjată. Ulterior, Will Smith s-a îndreptat către scenă și s-a apropiat de Chris Rock.

Momentul pare inițial unul regizat. „Oh, King Richard”, spune Chris Rock, în timp ce Will Smith se apropie de el. Acesta din urmă îl pocnește peste față.

„Will Smith tocmai m-a lovit”, spune la scurt timp Chris Rock, clarificând situația.

O partea a sălii a încremenit, câțiva participanți ai Oscarurilor cred că este, în continuare, parte din scenariu. Dar imaginile îl arată pe Will Smith, revenit furios la locul său din primele rânduri, când îi strigă lui Chris Rock: „Nu pronunţa numele soţiei mele cu gura ta nenorocită”. În acel moment, toată lumea a realizat că scena de furie și lovitura au fost reale.

Muzicianul Sean Combs, care a fost următorul prezentator în timpul ceremoniei, unde a apărut pentru a prezenta celebrarea a 50 de ani de la lansarea filmului „Naşul”, a încercat să liniștească apele: „Will şi Chris, vom rezolva asta ca în familie. Acum mergem mai departe, cu dragoste”.

Totodată, potrivit Variety, actorul Denzel Washington a vorbit cu Will Smith imediat după incident. Ulterior, actorul și-a cerut scuze pentru gestul său, chiar în discursul ținut după ce a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun actor pentru rolul din King RIchard, unde interpretează rolul tatălui surorilor Williams.

„Vreau să-mi cer scuze Academiei, vreau să-mi cer scuze colegilor nominalizați. Denzel Washington mi-a spus că întotdeauna trebuie să fii atent în momentul succesului, pentru că atunci apar diavolii”, a spus Will Smith în discursul de acceptare a premiului, devenit și discurs de scuze.

loading...

Comments are closed.