Social

(video) Momentul în care, micuța Felicia aude pentru prima dată glasul mamei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Micuța Felicia Rotari, a trăit 4 ani cu un diagnostic greșit, din cauza căruia nu a putut să audă nici un sunet. Datorită proiectului caritate.md și a oamenilor cu suflet mare, Felica a putut să audă vocea părinților săi, pentru prima dată, acest moment a speriat-o foarte mult.

Cazul Feliciei a răsunat pentru prima dată în cadrul unui eveniment organizat de Poliția Națională, „Oameni care inspiră”, protagonista căreia a fost Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md. Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a vorbit la această întâlnire despre drama pe care o trăiește una din colegele sale, care are o fetiță ce suferă de o boală gravă și are nevoie de o operație ce poate fi făcută peste hotare.

În urma mediatizării acestui caz, în doar 30 de zile s-au colectat peste 40.000 de euro, atât de necesari micuței pentru operația care a fost făcută în Turcia. Momentul în care Felicia a auzit glasul mamei, a fost filmat, reacția ei a fost una foarte emoționantă, micuța a strigat, fiind surprinsă de glasul mamei sale. Fetița a răbufnit în lacrimi, întreaga familie bucurându-se din plin de acest eveniment unic.

 

loading...

Comments are closed.