Alte știri

(video) Momentul în care, micuța Felicia aude pentru prima dată glasul mamei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Micuța Felicia Rotari, a trăit 4 ani cu un diagnostic greșit, din cauza căruia nu a putut să audă nici un sunet. Datorită proiectului caritate.md și a oamenilor cu suflet mare, Felica a putut să audă vocea părinților săi, pentru prima dată, acest moment a speriat-o foarte mult.

Cazul Feliciei a răsunat pentru prima dată în cadrul unui eveniment organizat de Poliția Națională, „Oameni care inspiră”, protagonista căreia a fost Svetlana Sainsus, fondatoarea caritate.md. Șeful adjunct al Poliției Naționale, Gheorghe Cavcaliuc, a vorbit la această întâlnire despre drama pe care o trăiește una din colegele sale, care are o fetiță ce suferă de o boală gravă și are nevoie de o operație ce poate fi făcută peste hotare.

În urma mediatizării acestui caz, în doar 30 de zile s-au colectat peste 40.000 de euro, atât de necesari micuței pentru operația care a fost făcută în Turcia. Momentul în care Felicia a auzit glasul mamei, a fost filmat, reacția ei a fost una foarte emoționantă, micuța a strigat, fiind surprinsă de glasul mamei sale. Fetița a răbufnit în lacrimi, întreaga familie bucurându-se din plin de acest eveniment unic.

#savefelicia O poveste cu un final de succes, care a inceput la un eveniment frumos “ oamenii de succes inspira”. Acolo am facut cunostinta cu istoria Feliciei si nu am putut ramane indiferenta… 4 ani de tacere 😞 de lacrimi si durere pt parinti.., micutei i s-au pus mai multe diagnosticuri gresite, inclusiv autism, parintii erau resemnati si convinsi ca micuta lor nu ii va mai auzi niciodata. Dar nu atunci cand existam noi – Oamenii❤️ In exact 30 zile am reusit impreuna o mobilizare atat de frumoasa, calda, de suflet.. si am colectat suma necesara de 40.000€ , ba chiar mai mult, si cu aceasta ocazie din surplus va fi ajutat un alt copilas. Am ramas atat de placut uimita si bucuroasa sa vad asa o mobilizare a colaboratorilor politiei !! Pentru ca mamica Feliciei este politista si pt ca solidaritatea nu are limite , am vazut ce inseamna sa fim uniti toti pentru unul . Multumesc enorm pt ca sunteti aproape de oameni si observ din ce in ce mai multe donatii si gesturi frumoase din partea politiei noastre, dar in cazul Feliciei pur si simplu ati facut imposibilul❤️ Multumim enorm dragii mei, tuturor donatorilor care sunteti alaturi de fiecare data, eu v-am promis ca vom filma momentul cand Felicia va auzi pentru prima data glasul mamei, asta am facut💚 Va rog sa priviti video pana la sfarsit si sa va bucurati impreuna cu acesti parinti, sa stiti este meritul tuturor care au donat, care s-au rugat pt micuta asta roscata ❤️ Eu nu pot descri in cuvinte emotiile care le-am trait acolo pt ca ele se traiesc, la un moment dat pur si simplu m-am ascuns de camera si am plins in hohote ca un copil mic, pt ca e o stare de nedescris……Deja in prima zi puiul incerca sa lege si cuvinte💚 Si eu sunt sigura ca, in curind, vom primi un filmulet unde Feli recita prima poezie🙏 Pentru ca va pasa si pt ca suntem uniti se intampla lucruri extraordinare💜in 30 de zile am reusit sa schimbam cursul vietii si destinul acestui copil – Soare🤗 Va multumesc si va imbratisez cu tot dragul!!! Multumim respectuos domnului Gheorghe Cavcaliuc pt implicare, promovare , donatie si pt frumoasa surpriza facuta Feliciei la aeroport🤗Cu respect❤️ https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-felicia-rotari

Опубликовано Svetlana Sainsus Воскресенье, 14 апреля 2019 г.

 

loading...

Comments are closed.