Alte știri

VIDEO // Momentul în care o femeie este lovită de un automobil Toyota. Șoferul, identificat și reținut

Pinterest LinkedIn Tumblr

Pe data de 29 septembrie ora 06:40 min, Dispeceratul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost sesizat să intervină la documentarea unui accident rutier – tamponare de pieton, produs pe str. N. M. Spătarul din sectorul Ciocana al capitalei. Șoferul automobilului de model ,, Toyota” a părăsit locul accidentului rutier imediat după impact.

Pe adresa indicată fost orientat imediat un echipaj al Poliției și o ambulanță. La fața locului polițiștii au stabilit identitatea victimei, este vorba de o doamnă în vârstă de 33 de ani, originară din capitală, care a fost preluată de ambulanță în stare gravă.

Angajații Secției supraveghere transport și circulație rutieră din cadrul Direcției de Poliție mun. Chișinău de comun cu SUPAR al SCAUP a DP a mun. Chișinau, au dispus un șir de acțiuni speciale de investigație, inclusiv au fost ridicate și imaginile video de pe camerele de supraveghere din zonă , care au surprins momentul impactului, măsuri în rezultatul cărora a fost identificat și reținut șoferul automobilulului ,, Toyota” care a comis accidentul.

Potrivit informațiilor preliminare, bărbatul nu ar fi observat doamna care traversa înafara trecerii pietonale, iar dupa impact a părăsit locul accidentului rutier.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală în baza art. 264 alin (3) Cod Penal ,, Încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei sau de exploatare a mijloacelor de transport de către persoana care conduce mijlocul de transport” care se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 7 ani cu anularea dreptului de a conduce mijloace de transport.

FOTO // Maia Sandu, cu pază de corp la propriul eveniment de lansare în campanie

 

loading...

Comments are closed.