(Video) Năstase, luat în furci şi la Drochia: “Banditule, de ce amăgeşti lumea? Voi aţi furat miliardul”

Năstase, luat în furci şi la Drochia, Banditule, de ce amăgeşti lumea, Voi aţi furat miliardul, republica moldova, pdm plahotniuc, pas maia sandu, alegeri 2019, 

Liderul PPDA, Andrei Năstase a fost luat în furci şi la Drochia, acolo unde a încercat să-şi facă campanie. Vânzătorii din piaţa din localitate nu au fost deloc încântaţi de prezenţa finului oligarhului condamnat Victor Țopa şi i-au cerut imperativ să plece, scrie Actual.md.

„Banditule! De ce amăgeşti lumea? Voi aţi furat miliardul! Filat cu Maia Sandu au furat miliardul!”, cu astfel de “urări de bine” l-au întâmpinat localinicii pe liderul PPDA, care a fost nevoit să-şi ia tălpăşiţa.

Incidente similare au avut loc şi într-o piață din Bălți, unde Andrei Năstase a fost înconjurat de mai mulți simpatizanți de-ai săi, care îi dădeau la o parte pe toți cei care îndrăzneau să exprime un alt punct de vedere.

Cu toate acestea, mai mulți comercanți și-au exprimat nemulțumirea față de acțiunile PPDA. ”Ați mai venit să amăgiți lumea din piață, da?”, a spus un vânzător, fiind imediat înconjurat de ortacii lui Năstase. ”Da cine esti, măi frumosule? Un trădător!”, i-a replicat o simpatizantă a PPDA. ”Dar pentru ce ați venit voi aici, nu înțeleg. Să vă întoarceți de unde ați venit, aici nu veți amăgi pe nimeni”, s-a implicat un alt vânzător.

În cele din urmă, activiștii lui Năstase au fost luați la rost de un grup de vânzătoare, care le-au cerut acestora să plece și să nu tulbure apele. ”Toți sunteți o apă și-un pământ”, au declarat acestea.

Total
0
Shares
Total
0
Share