(VIDEO) Năstase luat la rost la o întâlnire electorală: “De ce spuneți că nu se face nimic? Guvernul Filip e singurul care ne-a făcut drumul și ne pare bine!”

Andrei Năstase, Andrei Năstase la Ștefan Vodă, Andrei Năstase la întâlnirea cu alegătorii, Năstase a fost huiduit, Guvernul Filip, Drumuri Bune pentru Moldova, blocul electoral ACUM, PAS cu DA, Maia Sandu, oamenii apreciaza Guvernul Filip, Vlad Plahotniuc, PDM, Partidul Democrat, alegeri 2019, alegeri Parlamentare, 24 febuarie 2019

Un locuitor din Ștefan Vodă s-a arătat deranjat de minciunile promovate de către liderul PPPDA, Andrei Năstase și trustul de media Jurnal TV și TV8, precum că Guvernul Filip nu face nimic pentru oamenii din Moldova. Cetățeanul i-a reproșat lui Năstase că minte chiar în timpul unei întâlniri electorale, declarând că Guvernul Filip este singurul care face ceva concret pentru oameni, cum ar fi drumurile, dând exemplu cu drumul din localitatea sa.

“Numai rău și rău spuneți, ce, chiar nimic bun nu s-a făcut până acum? Despre Guvernul Filip spuneți numai de rău și aici și la televizor. Ce chiar omul cela (n.r. Prim-ministrul Pavel Filip), nimic nu a făcut? Comuniștii până acum nu au făcut nici un drum până acum, nici în Purcari și nici în alte sate, dar PDM a făcut un drum din satul nostru și nouă ne pare bine. Și o să mai facă și suntem mulțumiți.”, i-a reproșat cetățeanul lui Andrei Năstase.

Andrei Năstase nu a putut să răspundă la întrebarea omului despre ce va face pentru țară Platforma DA. Totodată, bărbatul a declarat că politicienii sunt precum țânțarii, iar odată ce vor fi alungați țânțarii de la putere care sunt deja sătui, vor veni alți țânțari flămânzi, precum cei care se doresc acum la putere, făcând aluzie la binomul politic PAS cu DA.

Bloggerul Chirilov Anatolie scrie pe blogul său că reacția lui Năstase este una tipică lui, deoarece i-ar fi sărit în cap acelui om din singurul motiv că are o altă parere decât cea promovată de oamenii din blocul electoral ACUM, din care face parte PPPDA și PAS.

Telegraph Moldova amintește că programul național „Drumuri Bune pentru Moldova” prevede reabilitarea a 1200 de km de drumuri locale în 1200 de localități. Suma totală a investițiilor constituie 1,6 miliarde de lei. Totodată, a demarat procesul de colectare a propunerilor privind sectoarele de drum care urmează a fi incluse în Programul „Drumuri Bune 2 pentru Moldova” în 2019. Anul viitor, vor fi renovați circa 2600 de kilometri de drum.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share