Alte știri

VIDEO // Năstase vrea ca să fie făcută publică toată înregistrarea în care Maia Sandu insistă pe alianța Kozak

Pinterest LinkedIn Tumblr

Înregistrarea audio de la ședința Blocului ACUM, în care Maia Sandu insista pe alianța cu PSRM, convenită cu Dmitri Kozak, este incompletă. Dacă în spațiul public ar apărea discuția integrală, atunci cetățenii ar afla mult mai multe. Despre aceasta candidatul Platformei DA, Andrei Năstase, a declarat în cadrul emisiunii “Puterea a Patra”, de la N4, transmite Telegraph.md, cu referire la Moldova24.info

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

„Am cerut și atunci, când a apărut înregistrarea în spațiul public, m-a deranjat doar că nu s-a dat complet. Totul. S-ar fi auzit mult mai multe, mult mai multe”, a declarat Andrei Năstase.

Amintim că o înregistrare audio a fost expediată, recent, pe adresele mai multor redacții de la Chișinău. Înregistrarea a fost făcută la o ședință comună din iunie 2019 a PAS și PPDA. Din audio aflăm că PAS și Maia Sandu au fost cei care au insistat pe alianță cu PSRM, în timp de PPDA era împotriva acestei coaliții.

„Colegi de la Platforma DA, e clar că dvs nu vreți să semnăm nimic, eu o să merg și o să spun Bruxellului”, declara atunci Maia Sandu.

VIDEO // Voronin l-a refuzat, iar Maia Sandu l-a acceptat. E vorba de planul Kozak. Vezi întrebarea lui Octavian Țîcu pentru candidatul PAS

loading...

Comments are closed.