VIDEO // Nicolae Botnari, originar din Moldova, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a căzut în râul Bacchiglione

 

Astăzi, duminică, 7 mai, o tragedie s-a produs în orașul Padova, Italia, unde un bărbat în vârstă de 37 de ani, Nicolae Botnari, și-a pierdut viața după ce mașina pe care o conducea a căzut în râul Bacchiglione, între străzile Lungargine Donati și via Santorsola Vecchia, în apropierea stației de epurare, informează presa italiană.

La fața locului au intervenit pompierii din Padova și Veneția, care au sosit cu elicopterul Drago 149, având la bord scafandri pentru o primă intervenție. Aceștia au reușit să scoată șoferul din mașină, care era aproape complet scufundată în apă, însă, din păcate, victima era deja decedată, după cum a fost confirmat de personalul medical al Serviciului de Urgență și Elicoptere Medicale (Suem).

După extragerea șoferului, scafandrii din Veneția au ancorat mașina și au reușit să o recupereze cu ajutorul unei macarale. Cauza exactă a accidentului este investigată de poliție, însă se pare că este vorba despre o ieșire accidentală de pe șosea, atât de bruscă încât mașina a doborât câteva arbori înainte de a ajunge în apă. Operațiunile de salvare ale pompierilor s-au încheiat după aproximativ trei ore.

Nicolae Botnari avea cetățenia Republicii Moldova și a României, dar locuia în Padova. Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la acest tragic eveniment. Comunitatea locală este profund marcată de această pierdere și își exprimă condoleanțele față de familia îndurerată.

Total
0
Shares
Total
0
Share