(video) Nisporeni – Telenești – Suburbii: Traseul pe care fuge Năstase de Plahotniuc

Vlad Plahotniuc, Andrei Nastase, PDM, PPDA, Platforma DA, Partidul Democrat din Moldova, Victor Topa, Maia Sandu, sondaj de opinie, in cine au incredere moldovenii, proteste chisinau, politica

Astăzi a apărut în presă un articol care arată o listă de posibili candidați din partea Partidului Platforma DA pe circumscripțiile din țară. Pe una dintre acestea, anume pe circumscripția cu numărul 33, va candida și președintele formațiunii, Andrei Năstase.

Anterior, liderul PPDA spunea că intenționează să candideze pe cu totul alte circumscripții, astfel, la data de 25 iulie 2018, în cadrul unui interviu oferit pentru Unimedia, fiind întrebat dacă va candida pe circumscripția din Nisporeni, unde se zvonește că ar candida liderul PDM, Vlad Plahotniuc, Andrei Năstase spunea că “Nu am nici un fel de problemă ca să candidez în orice circumscripție din țară.“.

Poate o fi o coincidență, dar la data de 28 septembrie, președintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, fiind invitat la emisiunea “Putearea a patra” moderată de Gheorghe Gonța, l-a sfătuit pe Andrei Năstase să nu candideze la Nisporeni “Eu nu cred că Andrei Năstase se va încumeta să candideze la Nisporeni“, spunea Diacov în cadrul emisiunii de la N4.

La doar o lună de la această declarație, în cadrul aceleiași emisiuni “Puterea a patra”,  invitatul Andrei Năstase a declarat că nu va candida pe circumscripția din Nisporeni, în schimb îl invită pe Vlad Plahotniuc să candideze pe circumscripția din Telenești.

Astăzi însă, după cum am menționat și mai sus, Andrei Năstase intenționează să candideze pe circumscripția numărul 33, pe care va candida conform presei și actualul deputat democrat, Constantin Țuțu. Cu o reacție în privința acestei liste, nimeni din conducerea PPDA nu a venit.

Total
0
Shares
Total
0
Share