(video) No comment: Momentul în care Andrei Năstase îl numește “gondon” pe Igor Dodon

Năstase, Andrei Năstase, Igor Dodon, ACUM, PSRM, Nastase il numeste gondon pe Dodon, blocul ACUM, MAI, ACUM-PSRM, Maia Sandu, Greceanii, socialisti, ministrul de interne, PPDA, Platforma DA

Acum sunt parteneri politici și împart între ei cele mai importante funcții din stat, dar cu doar câteva luni în urmă, cel puțin în public, dădeau impresia că se dușmănesc de moarte. Este vorba despre șeful Platformei DA, Andrei Năstase și partenerul său politic, șeful PSRM, Igor Dodon.

Astfel, la una dintre manifestațiile publice organizate împotriva președintelui țării, Andrei Năstase și-a permis să se adreseze către Dodon cu un cuvânt care nu face față unui politician. Scuzându-se că pur și simplu a fost o eroare, Năstase l-a numit pe Dodon ca fiind “gondon”.

“Nouă luni de zile au fost nevoie ca acest “gondon”, hop, pardon, Dodon…”, a declarat Năstase în fața mulțimii.

Amintim că Platforma DA, PAS și PSRM au semnat un acord politic cu PSRM, formând o nouă majoritate parlamentară. Astfel, cu voturile socialiștilor, Maia Sandu a ajuns Prim-ministru, iar Năstase ministru al Afacerilor de Interne. Iar cu voturilor celor din PAS și PPDA, președintele Igor Dodon a primit atribuții în plus, Zinaida Greceanîi a ajuns Președinte al Parlamentului, iar mai multe instituții ale statului au intrat în sfera de influență a președintelui socialist.

Andrei Năstase nu a explicat de ce și-a permis să folosească acest cuvânt jignitor la adresa partenerului său politic, Igor Dodon.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share