Alte știri

(video) O adolescentă transgender și-a schimbat sexul peste noapte. Cum le-a spus părinților despre transformare?

Pinterest LinkedIn Tumblr

O elevă de 14 ani din Marea Britanie s-a transformat într-un băiat peste noapte, după ce le-a scris părinților într-un bilet că și-a schimbat numele în Josh. Deși au fost șocați inițial după ce au aflat despre transformare, părinții au precizat că sunt alături de fiul lor și că abia peste doi ani îl vor susține pentru a face operațiile necesare schimbării de sex.

Sarah, o adolescentă din localitatea britanică Orpington, și-a înștiințat părinții printr-un bilețel că și-a schimbat peste noapte atât numele și cât și sexul.

Cu toate că au fost șocați din cauza transformării, mama și tatăl său vitreg și-au ajutat fiul transgender să scape de toate hainele de fată. De asemenea, Josh s-a tuns scurt și și-a redecorat camera pentru a arăta ca a unui băiat, scrie libertatea.ro

„Am făcut schimbări în dormitorul său, unde a apărut un perete cu graffiti care era înainte mov și am dat toate rochiile”, a mărturisit Lisa, mama adolescentului transgender pentru Metro. Adolescentul transgender spune că este mult mai fericit ca băiat.

Sarah, o adolescentă din localitatea britanică Orpington, și-a înștiințat părinții printr-un bilețel că și-a schimbat peste noapte atât numele și cât și sexul. Cu toate că au fost șocați din cauza transformării, mama și tatăl său vitreg și-au ajutat fiul transgender să scape de toate hainele de fată. De asemenea, Josh s-a tuns scurt și și-a redecorat camera pentru a arăta ca a unui băiat.

„Am făcut schimbări în dormitorul său, unde a apărut un perete cu graffiti care era înainte mov și am dat toate rochiile”, a mărturisit Lisa, mama adolescentului transgender pentru Metro.

Adolescentul transgender spune că este mult mai fericit ca băiat. Lisa, mama băiatului, a spus că este mândră de fiul ei despre care l-a considerat mereu ca fiind diferit de cele trei surori ale sale.

Am acceptat imediat faptul că fiica mea vrea să fie băiat”, a spus mama adolescentului transgender, pentru sursa citată. De asemenea, Josh a înștiințat conducerea școlii la care învață că vrea să-și schimbe sexul. „Este important pentru copii să fie capabili să discute despre problemele lor, iar Josh a fost întotdeauna diferit de surorile sale mai mari”, a adăugat mama băiatului.

Sarah, o adolescentă din localitatea britanică Orpington, și-a înștiințat părinții printr-un bilețel că și-a schimbat peste noapte atât numele și cât și sexul. Cu toate că au fost șocați din cauza transformării, mama și tatăl său vitreg și-au ajutat fiul transgender să scape de toate hainele de fată. De asemenea, Josh s-a tuns scurt și și-a redecorat camera pentru a arăta ca a unui băiat. „Am făcut schimbări în dormitorul său, unde a apărut un perete cu graffiti care era înainte mov și am dat toate rochiile”, a mărturisit Lisa, mama adolescentului transgender pentru Metro.

Adolescentul transgender spune că este mult mai fericit ca băiat. Lisa, mama băiatului, a spus că este mândră de fiul ei despre care l-a considerat mereu ca fiind diferit de cele trei surori ale sale. „Am acceptat imediat faptul că fiica mea vrea să fie băiat”, a spus mama adolescentului transgender, pentru sursa citată.

De asemenea, Josh a înștiințat conducerea școlii la care învață că vrea să-și schimbe sexul. „Este important pentru copii să fie capabili să discute despre problemele lor, iar Josh a fost întotdeauna diferit de surorile sale mai mari”, a adăugat mama băiatului. Părinții au spus că susțin schimbarea făcută de Josh la nivel psihic și că vor plăti pentru operațiile de schimbare de sex pe care adolescentul le va face când va împlini vârsta de 16 ani. Josh, care se afla în schimbare încă din luna aprilie, se află acum pe o listă de așteptare pentru a beneficia de un tratament cu hormoni, acoperit de autoritățile sanitare din Marea Britanie.

Până atunci, însă, Josh trebuie să treacă cu vederea tachinările făcute de copiii de vârsta sa. „Are sâni cam mari, ceea ce este jenează uneori, și urăște să aibă sâni (…) Peste doi ani, va putea face o mastectomie, dacă vrea și dacă nu va fi acoperită de asigurarea de sănătate, voi plăti operația”, a adăugat mama adolescentului. „Sunt mult mai fericit acum că toată lumea știe că sunt transgender (…) Vreau să-mi cumpăr o centură ca să-mi micșorez pieptul și voi începe tratamentul cu hormoni în următoarele luni”, a mărturisit Josh.

loading...

Comments are closed.