VIDEO // O asistentă medicală a leşinat după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Pfizer. Care a fost cauza

În timpul vaccinării anti Covid a personalului medical din Chattanooga, Tennessee o asistentă medicalăa leşinat după ce i-a fost administrat vaccinul anti-COVID de la Pfizer, informează postul local WTVC-TV, conform zerohege.com, citat de BURSA.ro.

“În timpul livestreamului nostru, una dintre asistente care stătea de vorbă cu noi despre vaccin a leşinat. Din fericire un doctor era acolo şi a prins-o”, a relatat WTVC-TV News – Channel 9 News.

Potrivit Centrulului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor, episodul nu este ceva neobişnuit. Leşinul se poate produce după diferite tipuri de vaccinare şi este declanşat adesea de durere şi anxietate.

Întâmplarea s-a petrecut într-un spital din Tennessee, când asistenta-şefă, Tiffany Dover, dădea declaraţii presei după ce a fost vaccinată împreună cu alte câteva cadre medicale într-un eveniment transmis LIVE de presă pentru a promova vaccinul în SUA.

Asistenta, care primise vaccinul Pfizer cu aproximativ 17 minute înainte, a început să ameţească, şi-a cerut scuze şi a leşinat, fiind prinsă de medicii care stăteau în apropierea ei.

Aceasta a spus presei că leşinul său nu are legătură cu vaccinul, ci cu toleranţa ei scăzută la durere, leşinând de fiecare dată când simte un disconfort accentuat.

“Este o reacţie care poate apărea frecvent în cazul oricărui vaccin sau injecţie”, a declarat medicul Jesse Tucker, directorul medical al CHI Memorial, spitalul unde s-a petrecut totul. Şi Tucker s-a vaccinat anti-Covid.

https://www.facebook.com/Newsforalleire/videos/719055498988334/

 

Total
0
Shares
Total
0
Share