Alte știri

(video) O femeie de 30 de ani din Chișinău violată de 4 bărbați! Cum s-a întâmplat totul?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru bărbați cu vârstele cuprinse între 30 de ani și respectiv 40 de ani, domiciliați într-o suburbie a capitalei, au fost localizați și reținuți de către ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău de comun cu polițiștii sect. Botanica, aceștia fiind bănuiți că au întreținut  mai multe rapoarte sexuale forțate cu o femeie în vârstă de 30 de ani.

Polițiștii fiind alertați chiar de victim, în noaptea de 1 septembrie, comunicând  cele întâmplate. La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă a Inspectoratului de Poliție Botanica, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor. La locul faptei victima a declarat forțelor de ordine că a fost violată de patru persoane necunoscute ei, la domiciliul unuia din indivizi. Făptașii profitând de faptul că victima la acel moment nu avea unde înnopta, au chemat-o in ospeție la unul dintre suspecti, unde în perioada de timp de la data de 30 august până la 1 septembrie, prin constringere fizică si psihica, au intreținut cu victima mai multe rapoarte sexuale, contrar vointei acesteia, se spune într-un comunicat de presă al Politiei capitalei.

Imediat ofițerii de investigație și urmărire penală au dispus un șir de măsuri speciale de investigație în stabilirea și identificarea făptașilor. Astfel în urma măsurilor întreprinse de forțele de ordine, indizii au fost localizați și reținuți la domiciliul unuia din suspecți, fiind escortați la Inspectorat pentru audieri, iar victima a fost îndreptată la medicul legist pentru efectuarea expertizei corespunzătoare. Este de menționat că indivizii anterior au mai fost judecați pentru furt.

Totodată la domiciliul unuia dintre suspecți forțele de ordine au depistat mai multe plante de ,,Marijuană”, care au fost ridicate și îndreptate la CTC și EJ, pentru expertizare.

Bărbații au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile și sunt cercetați penal conform art. 171 ,,Viol” Codul penal și riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de la 5 la 12 ani.

loading...

Comments are closed.