(Video) O nouă iubire? Dan Balan i-a oferit un imens buchet de flori colegei sale de la Vocea Ucrainei, Tina Karol

Dan Balan i-a oferit un imens buchet de flori tina karol, colega sa de la Vocea Ucrainei, monatik, concurs muzical, numa numa 2, dragostea din tei ozone, kiev chisinau, x factor, patap 
 
Calitatea de jurat la Vocea Ucrainei îi prinde destul de bine lui Dan Balan. Cunoscutul artist manifestă tot mai multă atenție față de colega sa în acest concurs, Tina Karol, scrie ZUGO. 
La filmările pentru ediția de ieri, moldoveanul i-a oferit juratei un buchet imens de flori și i-a făcut mai multe complimente. Dan Balan și-ar argumentat gestul prin faptul că a dorit să ceară scuze pentru o oarecare supărare, despre care Tina se pare că nu era la curent.
 

„Unde este butonul către inima Tinei?”, a întrebat ironic Dan… Cea cu care își petrece timpul la filmările care au loc de dimineață și până seara s-a arătat surprinsă de gest și chiar a scăpat pe neobservate câteva lacrimi.

Dan Balan a spus că nu este o strategie și că totul vine din inimă, adăugând că fiecare cuvânt al ei sună atât de fermecător. VEZI VIDEO MAI JOS

Total
0
Shares
Total
0
Share