Social

VIDEO // O ursoaică cu doi pui surprinşi în apropiere de Alba Iulia

Pinterest LinkedIn Tumblr
O ursoaică cu doi pui au fost fotografiaţi marţi, 26 noiembrie 2019 , pe un fond de vânătoare de lângă Alba Iulia, relatează Adevărul.ro

Fotografiile au fost realizate de directorul tehnic al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Alba, Felix-Bogdan Dragomir.

S-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare la mistreţ, în condiţiile în care în zonă a fost semnalată pesta porcină.

Fotografiile au fost realizate de directorul tehnic al Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Alba, Felix-Bogdan Dragomir.   S-a întâmplat în timpul unei partide de vânătoare la mistreţ, în condiţiile în care în zonă a fost semnalată pesta porcină.

Astăzi adrenalină la maxim, pe fondul 36 Berghin- AJVPS Alba… capre, mistreţi şi… urşi, la nici 6 km de Municipiul Alba-Iulia… altitudine medie 400 de m… mâine-poimâine or să intre urşii în oraş”, a scris Bogdan Dragomir pe contul său de Facebook.

Prezenţa urşilor a mai fost semnalată în apropiere. În urmă cu circa 4 luni, un urs care a atacat o gospodărie din Alba Iulia a fost strămutat de autorităţi în zona Munţilor Sebeşului.

Urşii surprinşi pe fondul de vânătoare de la Berghin au puţine şanse să ajungă în Alba Iulia având în vedere că între zona unde au fost reperaţi şi oraş se interpune râul Mureş.

loading...

Comments are closed.