(video) Octavian Țîcu, deputat din Platforma DA, prevede victoria PDM în caz de anticipate: “PDM ar putea lua și 35 de mandate”

Octavian Țîcu, Platforma DA, blocul ACUM, PAS cu DA, PAS, Octavian Țîcu despre anticipate, PDM, PDM va lua mai multe mandate, Marina Tauber, Șor, alegeri anticipate în Moldova, alegeri parlamentare

Deputatul Octavian Țîcu este convins că în caz de alegeri parlamentare anticipate, Partidul Democrat din Moldova ar ieși învingător. Conform previziunilor deputatului din Platforma DA, PDM ar urma să acumuleze chiar și 35 de mandate de deputat, față de 30 cât are în prezent.

“PDM poate lua în cazul alegerilor anticipate maxim 35 de mandate, încă 5 mandate în plus. Dar revenim la aceeași treucă spartă, deoarece din nou vor trebui de purtat negocieri.”, a declarat deputatul în cadrul emisiunii “Puterea a Patra” de la N4.

Nu atât de optimist s-a arătat și în cazul scorului electoral pe care ar urma să-l aibă și partidul din care face el parte.

“Blocul ACUM ar putea lua mai mult, ar putea lua mai puțin. În orice caz blocul ACUM nu va putea obține o majoritate.”, a punctat deputatul.

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share