Politic

VIDEO // PACE și-a prezentat astăzi candidatul la funcția de primar al mun. Bălți

Pinterest LinkedIn Tumblr

Partidul Politic PACE și-a prezentat astăzi candidatul la funcția de primar al mun. Bălți, transmite formațiunea prin intermediul unui comunicat de presă.

“PACE a înaintat cu încredere pentru această funcție pe Președintele Organizației Teritoriale Bălți și Vice – Secretar General al Partidului pentru zona de nord dl Ion Straciuc.

Îi urăm succes colegului nostru și avem convingerea că mun. Bălți trebuie să fie condus de un manager și gospodar cum este dl Straciuc.

PACE vine cu viziuni noi, fără precedent pentru locuitorii orașului Bălți și cu un plan bine gândit de a transforma orașul în cel mai modern, frumos și confortabil oraș din țara noastră .

Iar cu suportul masiv al localnicilor și al autorităților autonomiei de Bolzano Italia, unde anul acesta o delegație din care a făcut parte și dl Straciuc, am preluat cele mai bune experiențe și am primit asigurări și sprijinul solid pe care le vom implementa la Bălți în domeniul, social, economic, infrastructură și altele, pe care le așteaptă și le merită locuitorii mun. Bălți”, a transmis PACE.

loading...

Comments are closed.