Social

(video parodie) Preotul Ghenadie Valuță a fost târât de un câine cu mașina pe asfalt

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul umoristic „Șinu Roma” a publicat astăzi o nouă parodie amuzantă. De această dată, băieții au îndeplinit visul mai multor moldoveni, anume de a-l târâ pe asfalt pe preotul Ghenadie Valuță, cel care a devenit protagonistul unui scandal, târând din spatele mașinii un câine.

Printre subiectele abordate în cea de-a doua ediție a rubricii „V-am văst”, pe lângă parodia cu privire la isprava preotului Ghenadie Valuță, care a enervat la culmi întreaga societate moldovenească, s-a mai vorbit despre apariția deputatului Dumitru Alaiba cu prohabul descheiat în fața jurnaliștilor și anularea tichetelor de masă.

În parodie, o persoană, care are fața preotului Ghenadie Valuță, este târâtă pe asfalt de către un automobil, a cărui șofer este un alt actor, care poartă masca unui câine. Protagoniștii video-ului au conchis că dreptatea a triumfat.

Alt subiect abordat în cadrul emisiunii este apariția lui Dumitru Alaiba cu prohabul descheiat în fața jurnaliștilor. Prezentatorul emisiunii spune că, probabil deputatul din blocul ACUM a dorit să ne amintească vorba ceea din popor, „Închide parlamentul că o să iasă prezidentul.” Același deputat, este autorul unui proiect, care ar permite importul autobuzelor mai vechi de 10 ani, pentru a umplea țara de rable, sunt de părere cei de la „Șinu Roma”.

Pentru a viziona mai detaliat aceste subiecte și multe altele, vă invităm să priviți emisiunea în întregime.

loading...

Comments are closed.