(Video) Pavel Filip insistă: România este cel mai important partener al Republicii Moldova!

De Ziua Independenței, Pavel Filip a avut o întâlnire cu Traian Băsescu la București, Ce au discutat filip si basescu, moldova romania rusia, 

România este cel mai important partener al Republicii Moldova. Declarația a fost făcută de liderul PDM Pavel Filip la TVR.

“În toți acești ani, Bucureștiul ne-a ajutat să ne consolidăm independența energetică, prin investițiile în gazoductul Iași-Ungheni-Chișinău, să întărim independența financiară, prin venirea pe piața de la noi a unui investitor strategic așa ca Banca Transilvania, să ne creștem independența din punct de vedere economic sau comercial, fiind principala destinație a exporturilor din Moldova și multe altele”, a spus fostul premier.

Potrivit lui, aceasta sunt proiecte concrete de apropiere pe care le avem cu țara vecină. Despre acestea și altele, Filip a discutat acum câteva zile la București cu interlocutorii săi, Traian Băsescu, Călin Popescu-Tăriceanu, Norica Nicolai și alții. “Știu că România va rămâne și în continuare un aprig susținător al parcursului european al țării noastre”, a punctat liderul PDM.

Total
0
Shares
Total
0
Share