(Video) Pavel Filip la Bruxelles: Mai mult de 2 milioane de moldoveni au beneficiat de regimul liberalizat de vize în UE

Pavel Filip la Bruxelles, Mai mult de 2 milioane de moldoveni au beneficiat de regimul liberalizat de vize în UE, moldova uniunea europeana, partidul democrat din moldova, acordul de asociere guvernul filip 

Pe parcursul celor 10 ani de Parteneriat Estic, Republica Moldova a obținut mai multe progrese. Inclusiv și datorită acestui proiect politic, țara noastră a obținut regimul liberalizat de vize cu UE, avem semnat un Acord de Asociere cu UE și un Acord de Liber Schimb. Declarația a fost făcută astăzi de premierul Pavel Filip, aflat într-o vizită de lucru la Bruxelles.

“Urmare 70% la sută din exporturile moldovenești sunt orientate spre piața Uniunii Europene, iar peste 2 milioane de cetățeni moldoveni au călătorit fără vize în statele-membre UE. Ne dorim ca, în viitor, Parteneriatul Estic să ofere Republicii Moldova o perspectivă clară de aderare”, a mai spus Pavel Filip.

Menționăm că pe 13 și 14 mai, Premierul Moldovei participă la evenimentele prilejuite de cea de-a zecea aniversare a Parteneriatului Estic. 

Total
0
Shares
Total
0
Share