(Video) Pavel Filip: Voi candida la funcția de președinte al PDM

Pavel Filip va candida la funcția de președinte al PDM, partidul democrat din moldova, acum psrm, pas da nastase maia sandu, dodon socialistii, congresul pdm 7 sepetembrie, 

Astăzi Pavel Filip anunțat oficial că își va înainta candidatura la Congresul PDM, planificat pentru data de 7 septembrie. Declarația a fost făcută la emisiunea Punctul pe azi la TVR Moldova.

„Da, eu voi candida la șefia partidului. Îmi voi prezenta punctul meu de vedere la congres și voi solicita sprijinul colegilor”, a declarat Pavel Filip. El a mai spus că a luat această decizie după ce a clarificat mai multe lucruri și a găsit între timp „răspunsuri la multe întrebări”.
 
Fostul premier nu a vrut să dezvăluie numele altor persoane care ar urma să candideze pentru șefia Partidului Democrat. „Candidaturile sunt înaintate nemijlocit la congres, de către participanții la congres. Nu a mai rămas mult și o să avem un președinte al PDM”, a răspuns Filip.
 
Dacă va fi votat pe 7 septembrie, Pavel Filip va deveni al patrulea președinte al Partidului Democrat din Moldova. Precedenții lideri ai PDM au fost Dumitru Diacov, Marian Lupu și Vlad Plahotniuc.
Total
0
Shares
Total
0
Share