VIDEO // PDM a împlinit 23 de ani de la fondare. Mesajele transmise de liderii partidului

PDM, PDM 23 ani de la fondare, PDM a implinit 23 de ani, Dumitru Diacov, Andrian Candu, Pavel Filip, Partidul Democrat

Pe data de 8 februarie curent, Partidul Democrat din Moldova a împlinit 23 de ani de la fondare. Cu această ocazie, liderii PDM au transmis mesaje de felicitare tuturor membrilor și simpatizanților acestui partid. 

„Doar împreună am reușit în anii în care am fost la guvernare să aducem oamenilor rezultate. Au fost ani în care cetățenii noștri au simțit că se întâmplă lucruri concrete, care pot să le aducă o viață mai bună. Drumuri, salarii, pensii, ajutoare, programe sociale: doar Partidul Democrat a demonstrat că știe cum să aducă oamenilor FAPTE, nu VORBE.”, se spune în mesajul lui Pavel Filip.

Mmebrii PDM au fost felicitați și de fondatorul partidului, Dumitru Diacov, cel care în anul 1997 a înființat Mișcarea pentru o Moldovă Democratică și Prosperă.

„PDM a optat mereu pentru un stat democratic și social, care să aibă în atenție grija pentru oameni. Suntem situați pe centrul eșichierului politic și avem sarcina să asigurăm echilibrul pe scena politică. Rămînem ancorați în parcursul european al țării, pentru a aduce oamenilor un nivel de viață mai bun.”, a spus și președintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov.

Și democratul Andrian Candu a ținut să-și felicite colegii din partid, postând pe pagina sa de Facebook un video cu mai multe momente din activitățile politice ale partidului.

Telegraph.md amintește că Partidul Democrat din Moldova a fost înființat sub denumirea de Mișcarea pentru o Moldovă Democratică și Prosperă, de Dumitru Diacov, care a condus partidul din 1997 până în 2009, iar astăzi este președintele de onoare al PDM și președintele fracțiunii parlamentare a PDM. PDM este membru asociat al Partidului Socialiștilor Europeni (PES), membru cu drepturi depline al Internaționalei Socialiste. Conform statutului, PDM pledează pentru afirmarea Republicii Moldova ca stat independent, suveran, și democratic, bazat pe drept și integrat în familia unită a democrațiilor europene.

Citește și: FOTO // Andrian Candu: Întrevederi cu mai mulți lideri europeni în timpul vizitei de lucru la Strasbourg

Total
0
Shares

Pentru abonare la canalul nostru de pe Telegram, click aici!

Total
0
Share