Social

VIDEO // Percheziții la Bălți și Chișinău: Marfă de peste 6 000 000 lei, ridicată

Pinterest LinkedIn Tumblr

Mărfuri de larg consum, cu mărci comerciale utilizate în lipsa permisiunii titularilor de drepturi, a fost confiscată de oamenii legii. Această după ce polițiștii, de comun cu procurorii au efectuat mai multe percheziții la magazinele și depozitele unui agent economic, amplasate în municipiul Chișinău și Bălți, transmite Telegraph.md, cu referire la Safenews.md

Prin urmare, lucruri în cantitate de 27.734 de unități au fost depistate și ridicate. Marfa a fost evaluată la peste 6 milioane de lei.

Pe cazul dat a fost pornită o cauză penală pentru ”Încălcarea dreptului asupra obiectelor de proprietate industrială”, adică utilizarea fără consimţământul titularului a mărcii protejate sau a unui semn care, din cauza identităţii ori similitudinii cu marca înregistrată, generează riscul de confuzie în percepţia consumatorului.

Persoana juridică vinovată în comiterea unei astfel de infracțiuni riscă amendă de până la 250.000 lei, cu privarea de dreptul de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 1 la 5 ani.

Cazul este în continuare cercetat.

IGSU continuă Campania de prevenire a intoxicațiilor cu dioxid de carbon în urma procesului de fermentare a vinului

loading...

Comments are closed.