Social

VIDEO // Peste 17 mii de pachete cu țigări, un autoturism și alte bunuri au fost ridicate în cadrul unei cauze penale inițiate acum două luni

Pinterest LinkedIn Tumblr

Peste 17 mii de pachete cu țigări, un autoturism și alte bunuri au fost ridicate și depozitate la sediul Direcției regionale Nord.

În cadrul cauzei penale inițiate acum două luni a fost stopat un mijloc de transport de model Opel-Astra, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani. În urma examinării autoturismului, au fost depistate 1500 pachete cu țigări, două stații radio și un binoclu.

Concomitent, tot pe acest caz, au fost realizate percheziții la două adrese din raionul Edineț, în urma cărora au fost ridicate aproape 16 mii pachete cu țigări în asortiment. Produsele fiind de origine autohtonă și de import.

În repercursiunea activităților de serviciu, mijlocul de transport, bunurile și produsele de tutungerie au fost depozitate la sediul Direcției regionale Nord. Polițiștii de frontieră vor continua cercetările până la elucidarea tuturor circumstanțelor și atragerea la răspundere a persoanelor implicate în activitatea ilicită, conform legislației în vigoare.

loading...

Comments are closed.