(Video) Plahotniuc cere deputaților să voteze PENTRU introducerea Integrării Europene în Constituție!

Plahotniuc cere deputaților să voteze pentru introducerea Integrării Europene în Constituție, partidul democrat din moldova, pdm andrian candu, pavel filip, constitutie republica moldova, chisinau bruxelles 

În această săptămână va fi propus Legislativului proiectul de lege prin intermediul căruia termenul de „integrare europeană” să se regăsească în Constituția Republicii Moldova. Despre acest lucru a anuțat astăzi liderul PDM, Vlad Plahotniuc, în briefingul săptămânal al partidului.

Liderul PDM a declarat că pentru introducerea sintagmei „integrarea europeană”, în coaliția de guvernare, nu există suficiente voturi, iar deputații din PLDM și PL nu s-au expus cum vor vota.

„Noi credem că introducerea în Constituție a termenului de integrare europeană nu trebuie negociat politic. Termenul în care mai putem vota această lege expiră în curând, de aceea am decis cu colegii ca în ședințele următoare din săptămâna aceasta să supunem votului acest proiect de lege și în așa fel vom putea vedea dacă fiecare deputat folosește „integrarea europeană” drept speculație electorală sau într-adevăr își dorește integrarea europeană”, a declarat Plahotniuc.

Vedeți video mai jos:

Total
0
Shares
Total
0
Share