VIDEO // Planul lui Lilian Carp, candidatul PAS, pentru dezvoltarea Chișinăului: „Un oraș fără ambuteiaje, timp pierdut, nervi și poluare”

Lilian Carp s-a întâlnit cu angajații Spitalului Clinic Republican și a Centrului Stomatologic Municipal, cu care a discutat despre necesitățile Chișinăului, dar și despre îmbunătățirea infrastructurii în preajma instituțiilor medico-sanitare din oraș. Totodată, candidatul la funcția de primar general continuă să vorbească despre angajamentele sale electorale pentru un Chișinău confortabil și dezvoltat din punct de vedere economic.

În ultimii ani, municipiul Chișinău s-a dezvoltat haotic. Numărul de locuitori a crescut, iar infrastructura nu a fost adaptată noilor nevoi. În fiecare zi, oamenii pierd timp și nervi stând în ambuteiaje, iar încercările autorităților de a fluidiza traficul eșuează, creând și mai mult haos.

Echipa PAS vine cu soluții care vor schimba Chișinăul spre bine: dezvoltarea infrastructurii, repararea drumurilor și reducerea ambuteiajelor kilometrice din oraș. Unul dintre angajamentele electorale ale lui Lilian Carp este reducerea traficului rutier prin îmbunătățirea sistemului de transport public, construirea unui nou pod și a unei centuri de ocolire a orașului și repararea unor străzi esențiale pentru dezvoltarea economică.

„Vom aduce confort în transport și proiecte mari în infrastructură. Vom reconstrui nodurile cheie și vom construi un nou pod peste râul Bâc, pentru a fluidiza traficul din orele de vârf. Vom aduce mai multă siguranță în trafic, amenajând treceri pietonale denivelate, insulițe de refugiu, îngustări de benzi și piste intersectoriale pentru bicicliști.”, a punctat Lilian Carp pe pagina sa de Facebook.

O altă prioritate a candidatului PAS la funcția de primar general este de a îmbunătăți infrastructura din oraș, inclusiv parcările din preajma instituțiilor medico-sanitare din Chișinău. Atât angajații, cât și pacienții care vin la spitale și policlinici sunt nevoiți să piardă timpul căutând unde să-și lase transportul personal. Lilian Carp își propune să amelioreze această problemă, prin alocarea spațiilor pentru parcări în preajma instituțiilor medico-sanitare.

Total
0
Shares
Total
0
Share