Social

(video) Poliția Capitalei a reținut un tânăr hoț! A furat 50 de ceasuri și vroia să le vândă peste hotare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Ofițerii de investigație a sectorului Centru din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, au reținut un tânăr cu vârsta de 23 de ani, originar din r. Cahul, fiind bănuit de furt în proporții deosebit de mari. Incidentul a avul loc la 14 august curent, suspectul prin deteriorarea lacătului ușii auxiliare a pătruns în Centru Comercial amplasat pe bd. Ştefan cel Mare, de unde a sustras 50 de ceasuri de model „Casio”,  cauzând un prejudiciu în sumă de 78 mii lei.

În urma acțiunilor de investigații și urmărire penală întreprinse de polițiști, suspectul a fost reținut şi escortat la inspectoratul sectorului Centru pentru documentare și stabilirea circunstanțelor. În cadrul audierilor bănuitul și-a recunoscut vinovăția, comunicând polițiștilor că intenţiona să   părăsească teritoriul Republicii Moldova, unde urma să vândă ceasurile sustrase, pentru a obține un profit. Este de menționat că suspectul anterior a fost judecat pentru furt și jafuri.

Actualmente acesta este arestat pe un termen de 30 zile fiind cercetat penal pentru furt, infracţiune pentru care legislaţia penală în vigoare prevede pedeapsa cu închisoare pentru un termen de la 2 la 6 ani.

loading...

Comments are closed.