Social

(video) Polițiștii au reținut 4 minori care au furat un Volkswagen T-4! Ce pedeapsă riscă aceștia?

Pinterest LinkedIn Tumblr

Patru minori cu vârstele de 14-17 ani, domiciliaţi în capitală, în urma măsurilor speciale de investigații și urmărire penală au fost localizaţi şi reţinuţi de către ofiţerii de investigaţii ai sectorului Buiucani din cadrul Direcţiei de Poliţie a mun. Chişinău, după ce au răpit un automobil de model “Volkswagen T-4”, parcat în curtea unui bloc de locuit din strada Cartușa or. Durlești.

Conform informaţiilor constatate de poliţişti, minorii ar fi răpit automobilul în noaptea de 10 septembrie curent, prin metoda culegerii de chei. Respectiv proprietarul în vârstă de 33 ani, a alertat Poliţia Capitalei dimineaţa, când a depistat lipsa automobilului. Ulterior în urma măsurilor întreprinse, poliţiştii au depistat automobilul pe strada Vadu lui Vodă din sectorul Ciocana.

În acest context a fost inițiată cauză penală pentru răpirea automobilului, întrucât bănuiţii n-au atins vârsta majoratului, sunt cercetaţi penal în stare de libertate. Este de menţionat că aceştia anterior au fost reţinuţi şi documentaţi de Poliţia Capitalei pentru infracțiuni similare. Conform legislaţiei penale în vigoare, persoanele bănuite de săvârşirea infracțiunii respective, riscă la 3 la 5 ani.

loading...

Comments are closed.