Alte știri

(video) Polițiștii au reținut 4 tineri care se drogau în mijlocul unei intersecții din sectorul Râșcani al capitalei

Pinterest LinkedIn Tumblr

Angajații Inspectoratului Național de Patrulare au surprins în flagrant în cursul serii de ieri, 22 ianuarie, un grup de tineri în timp ce consumau droguri într-un automobil. Cazul s-a întâmplat în jurul orei 18:10, în timp ce inspectorii de patrulare erau implicați în serviciu la dirijarea traficului rutier la sensul giratoriu de la intersecția străzilor Calea Orheiului – Tudor Vladimirescu.

Astfel, un inspector de patrulare care se ocupa cu difluidizarea transportului, a observat un automobil de model Volkswagen în care se aflau mai mulți tineri, iar unul din ei în timpul mișcării automobilului în trafic a introdus în mână o seringă. Imediat inspectorii de patrulare au somat automobilul cu gestul legal de a se stopa, însă conducătorul auto a ignorat cerințele și a continuat deplasarea. Inspectorii de patrulare au reacționat promt, au solicitat ajutor și la alt echipaj INP, și au întreprins măsuri de stopare forțată.

În automobil se aflau 4 pasageri, iar pe banchetă erau mai multe seringi și pastile.

La fața locului a fost solicitată grupa operativă, pentru a documenta cazul dat. Persoanele reținute ulterior au fost escortate la IP Rîșcani, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor și identificarea acestora.

loading...

Comments are closed.