Alte știri

VIDEO: Președintele Igor Dodon, la secția de votare

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele țării, Igor Dodon, s-a prezentat la secția de votare nr. 1/89 de pe strada Sucevița, acolo unde și-a exercitat dreptul de vot. Dodon a venit împreună cu soția și a spus că are emoții, deoarece alege primarul general. Totodată, acesta a îndemnat toți cetățenii din Republica Moldova să iasă la vot.

Igor Dodon a îndemnat cetățenii să voteze și să-și exprime dreptul cu rațiune, nu cu emoții. „Vreau să îndemn toți cetățenii din Moldova să fie activi și să iasă la vot. În ceea ce ține de Chișinău, avem o situație, în ultimii 15 ani, destul de stranie. Deseori se votează nu pentru cineva, dar împotriva cuiva, se votează des geopolitic. Nu va veni Moscova, Bucureștiul să facă ordine aici, o vom face noi. Vreau să vă îndemn să nu călcați pe aceeași greblă. Nouă oare ne trebuie cineva să facă isterică așa cum a făcut săptămâna trecută? Vă îndemn să votați cu rațiunea, nu cu emoțiile. Emoțiile ne-au făcut să ajungem la starea în care acum e Chișinăul. Vă îndemn să dăm dovadă de înțelepciune.

Urmăriți-ne și pe Telegram!

Îmi doresc ca această coaliție parlamentară să-și continue activitatea. Noi am susținut acest guvern. Lucrurile se pot schimba săptămâna viitoare. S-au trecut anumite limite în această campanie de unii parteneri. Vreau să felicit candidatul cu care am ținut în cadrul acestor alegeri pentru o campanie corectă.”

Declarațiile acestuia făcute pentru Presă:

loading...

Comments are closed.