Politică

VIDEO // „Președintele Răspunde” despre: Vlad Plahotniuc, gazificare în sate și majorarea prețurilor la transport

Pinterest LinkedIn Tumblr

În această săptămână, președintele Igor Dodon, a publicat pe facebook episodul șase al  proiectului „Președintele Răspunde”. De aceasta dată, șeful statului a răspuns la întrebările cetățenilor despre tarifele majorate, profesorii turci, interdicția lui Vlad Plahotniuc în SUA și altele.

La întrebarea despre declarația publică a SUA prin care l-au introdus pe Vlad Plahotniuc și familia acestuia în lista neagră a regimului de vize, Igor Dodon a spus că este o reacție normală în ceea ce vizează oamenii cărora li se pare că nu există legi și le încalcă.

Președintele mai promite că în curând se va rezolva problemele iluminării, a deșeurilor și gazificării localităților rurale din Moldova.

În același episod, Președintele Republicii Moldova, oferă garanții că nu se va scumpi prețurile la transportul urban din municipiul Chișinău, iar în ceea ce privește prețurile majorate la transportul interurban, acesta oferă garanții că Guvernul va elabora programe ce să prevadă prețuri speciale pentru categoriile social vulnerabile din Moldova.

Pentru a vedea alte subiecte la care răspunde Președintele, urmăriți emisiunea integrală:

Citește și: VIDEO // Valeriu Pașa: Andrei Năstase NU a făcut față guvernării. Din cauza asta Blocul ACUM a pierdut Chișinăul

 

loading...

Comments are closed.