Alte știri

VIDEO // Valeriu Pașa: Andrei Năstase NU a făcut față guvernării. Din cauza asta Blocul ACUM a pierdut Chișinăul

Pinterest LinkedIn Tumblr

Președintele Partidului Platforma „DA”, Andrei Năstase s-a dovedi a nu fi pregătit să facă parte din guvernare, el nu a făsut parte guvernării și funcției de ministrul Afacerilor Interne, care și-a asumat-o.

Declarațiile îi aparțin expertului Watch Dog, Valeriu Pașa. Acesta a mai declarat în cadrul emisiunii Politica Nataliei Morari, de la postul TV 8, că aceste eșecuri ale fostului Ministru de Interne, Andrei Năstase, a costat Blocul ACUM funcția de Primar General al Municipiului Chișinău.

În același timp, Valeriu Pașa susține că încă există timp până la alegerile Prezidențiale în care partidele politice ar trebui să se repoziționeze și să-și analizeze corespunzător potențialul. Expertul face referință în special la Platforma DA.

Un alt invitat din platoul emisiunii, Alexandru Slusari, vicepreședinte al Platformei DA, și-a exprimat dezacordul cu declarațiile expertului.

„Nu sunt deacord… Acum la noi așa e moda, eșecurile guvernării, apoi asta sunt eșecurile lui Andrei Năstase.”, a declarat Slusari.

Totuși, deputatul fracțiunii Platforma DA, recunoaște că formațiunea din care face parte are nevoie de o resetare. Iar ce ține de eșecurile lui Andrei Năstase din funcția de Ministrul Afacerilor Interne, Slusari le explică ca fiind din cauza că ministerul asumat de liderul PPDA, a fost unul dintre cel mai complicat.

În ceea ce privește pierderea alegerilor din capitală, Alexandru Slusari consideră că e plata pentru alianța Blocului ACUM cu PSRM.

Citește și: VIDEO // Maia Sandu râde de Andrei Năstase: „Crucifixul lui nu a oprit corupția din MAI”

 

loading...

Comments are closed.