(video) Proiectul “Drumuri bune pentru Moldova a ajuns în raionul Florești! Locuitorii acestuia sunt impresionați de tehnica și rapiditatea lucrărilor

reparatia drumurilor, drumuri bune moldova, 1200 km de drumuri, drumuri proaste moldova, drumuri stricate moldova, remontul drumurilor moldova, plahotniuc face drumuri
 

Proiectul “Drumuri bune pentru Moldova” a ajuns și în raionul Florești. În prezent, lucrările de reparație și restaurare a suprafeței rutiere se desfășoară simultan în satele Alexseevca, Marculesti și Lunga. În satele Izvoare, Frumușica, Trifănești și Sevirova au fost deja finalizate. În total, în cadrul proiectului național “Drumuri bune pentru Moldova” este planificat să se acopere toate satele din r-nul Floreşti.

Locuitorii satelor din raionul Florești spun că așa o mulțime de utilaj tehnic pentru reparația drumurilor, specialiști și atâta efort nu își amintesc în ultimii 20 de ani.

Din discuțiile pe care le-am avut împreună cu colegii din Parlament, problema drumurilor este una din cele mai stringente, anume din acest motiv și a fost luată decizia de a lansa proiectul “Drumuri bune pentru Moldova”.  Din suma totală alocată pentru acest proiect, raionului Florești îi revin 69.7 milioane de lei, drumurile vor fi reparate în toate primăriile din raion. Porțiunile care vor fi reparate au fost alese după consultările cu primarii și cetățenii. ” a declarat Eugeniu Nichiforciuc, deputat în Parlamentul Republicii Moldova.

Proiectul “Drumuri bune pentru Moldova” a fost lansat la inițiativa președintelui Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc. Pentru acest proiect au fost alocate peste 1.6 miliarde de lei.

Total
0
Shares
Total
0
Share