Social

(video) Proiectul umoristic „Șinu Roma” prezintă cum de fapt a ajuns Andrei Năstase în uniformă de polițist la ședința Guvernului

Pinterest LinkedIn Tumblr

Proiectul „Șinu Roma” a realizat o nouă parodie, de data aceasta, protagonist este Andrei Năstase și uniforma sa cu care a venit la ședința Guvernului. În filmulețul umoristic, ministrul Afacerilor Interne sărbătorește ziua de naștere, alături de cumătrul său, Gheorghe Bălan.

În versiunea umoristică, Andrei Năstase a preferat să își sărbătorească ziua de naștere alături de cumătrul său, Gheorghe Bălan, care ocupă funcția de șef interimar la Inspectoratul General al Poliției. La un moment dat, Bălan îi prezintă cadoul său pentru ministrul afacerilor interne, o agentă sexoasă.

Filmulețul se sfârșește când a doua zi, Năstase este sunat de Maia Sandu și rugat să se apropie la ședința Guvernului. Ministrul Afacerilor Interne însă s-a lenevit să își ia alte haine și a decis să meargă la ședință în uniforma de polițist.

Comentați știrea

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook - Telegraph Moldova   
loading...

Comments are closed.