VIDEO // Protestul fermierilor de la Parlament. Câțiva carabinieri au fost preluați de ambulanță

Câțiva carabinieri de la protestul fermierilor au fost luați de o ambulanță. Din imaginile video de la fața locului, vedem cum oamenii legii se îndreaptă către ambulanță, unii dintre ei șchiopătând, și aceștia sunt preluați, cel mai probabil pentru îngrijiri medicale, transmite Telegraph.md, cu referire la TV8.md

Precizăm că, sute de polițiști au fost mobilizați pentru a asigura ordinea publică la protestul organizat de agricultori. Aceștia au ajuns în fața Parlamentului unde au fost și îmbrânceli între oamenii legii și participanți, unii dintre ei s-au urcat cu tractoarele pe scările Legislativului, iar polițiștii echipați cu scuturi și căști au format un cordon în jurul clădirii.

Ulterior, în fața protestatarilor au ieșit deputații PAS și Platforma DA care au anunțat că vor depune moțiune de cenzură împotriva Guvernului Chicu, menționând că deja s-au adunat 34 de semnături. Între timp, reprezentanții fermierilor s-au pus la masa de negocieri cu reprezentanții fracțiunilor parlamentare.

Video: Bazar politic

ULTIMA ORĂ // CNES a admis cererea PAS privind inaugurarea Maiei Sandu în prezența a 250 de persoane

Total
0
Shares
Total
0
Share