Alte știri

VIDEO // Renato Usatîi nu-i dă nici o șansă lui Andrei Năstase: ”La parlamentare va fi Baltika 0, deja e clar, și nu-l va ajuta nici o recuzare nimic”

Pinterest LinkedIn Tumblr

Renato Usatîi dă de pământ cu Andrei Năstase, spunând că va acumula zero voturi în alegerile parlamentare anticipate, transmite Telegraph.md

👉 Abonează-te la știrile Telegraph pe Google News, Telegram și Facebook!

Declarația a fost făcută în contextul în care Andrei Năstase a cerut recuzarea unui judecător de la Curtea de Apel care examinează cazul deciziei Comisiei Electorale Centrale privind deschiderea secțiilor de votare peste hotare.

„Dacă cineva crede că la prezidențiale a fost chefir ”Домик в Деревне” 3,4%, atunci la parlamentare va fi Baltika 0, deja e clar, și nu-l va ajuta nici o recuzare nimic”, a declarat Renato Usatîi.

Năstase a afirmat că cetățenii ar trebui să fie atenți la „elemente criminale, care după alegeri vor fi forțați din exterior să facă alianță”.

Menționăm că Curtea de Apel Chișinău a luat o nouă pauză până la ora 13.00 pentru a delibera pe cazul deciziei Comisiei Electorale Centrale privind deschiderea secțiilor de votare peste hotare. Deliberarea e pe o nouă cerere de recuzare a unui judecător din complet, formulată de liderul PPDA, Andrei Năstase.

Citește și: În țara condusă de Maia Sandu: Bugetul ar putea pierde jumătate de miliard de lei în domeniul importului de carburanți

loading...

Comments are closed.