Social

(video) Revin anii 90?! Cu cagule pe cap, au bătut clienții unui local din Cricova

Pinterest LinkedIn Tumblr

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat prin intermediul serviciului unic 112 în noaptea de 14 iulie, precum că la terasa unui local din or. Cricova, trei tineri agresează vizitatorii și angajații localului.

Imediat la fața locului s-a deplasat un echipaj a Batalionului de patrulare și reacționare operativă din cadrul Direcției de Poliție și grupa operativă a Inspectoratului Râșcani, pentru stabilirea circumstanțelor. La locul faptei vizitatorii localului cât și angajații localului au comunicat forțelor de ordine că trei indivizi, dintre care  unul cu mască pe față, fiind în stare de ebrietate i-au agresat. În urma altercațiilor, la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale, a fost transportat un angajat și doua persoane care se aflau în localul dat. Acțiunile indivizilor au fost surprinse de camerele de supraveghere instalate în local, care au fost ridicate și examinate de polițiști.

Astfel, în urma măsurilor speciale de investigație întreprinse de forțele de ordine indivizii au fost reținuți și conduși la inspectorat pentru audieri. Aceștia s-au dovedit a fi cu vârstele cuprinse între 24 ani și 31 ani, locuitori ai or. Cricova. În cadrul acțiunilor procesual penale suspecții și-au recunoscut vinovăția. Totodată a fost depistată și masca cu care indivizii au comis infracțiunea.

În acest context a fost inițiată o cauză penală, pentru fapta prevăzută de articolului 287 Cod Penal „Huliganism”, care conform legislației se pedepsește  cu închisoare pe un termen de la 3 la 7 ani.

Trei tineri riscă până la 7 ani de închisoare pentru huliganism

Dispeceratul Inspectoratului de Poliție Râșcani din cadrul Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a fost alertat prin intermediul serviciului unic 112 în noaptea de 14 iulie, precum că la terasa unui local din or. Cricova, trei tineri agresează vizitatorii și angajații localului.http://politiacapitalei.md/trei-tineri-risca-pana-la-7-ani-de-inchisoare-pentru-huliganism/

Опубликовано Direcţia de Poliţie a mun.Chişinău Вторник, 30 июля 2019 г.

loading...

Comments are closed.